Bouwwerken gestart in februari 2019

Steenbossen in Puurs

Hoog wooncomfort, eigentijdse architectuur en een aantrekkelijke locatie in een nieuwe buurt van Breendonk. In dit nieuwbouwproject zijn er 8 halfopen woningen te koop die alle kwaliteiten hebben om het u naar uw zin te maken.

Welkom in Steenbossen.

Eigentijds wonen

met zicht op groen

De 8 halfopen woningen in nieuwbouwproject Steenbossen vormen een mooie eenheid. Ze liggen in een nieuwe rustige wijk van Puurs (Breendonk) en vallen op door hun eigentijdse architectuur en inplanting tegenover een park met wadi's (om het hemelwater op te vangen).

De zonovergoten nieuwbouwwoningen beschikken over een ruime tuin en een inpandige garage. Het gelijkvloers en de eerste verdieping zijn volledig instapklaar. De zolder wordt casco opgeleverd en kan op vraag van de koper worden afgewerkt. 

Prijzen vanaf € 335.000, excl. btw en kosten.

Alle voorzieningen

In een nieuwe wijk met alle voorzieningen in de buurt.

Uitstekende verbindingen

Woonproject Steenbossen ligt op een steenworp van de A12.

Hedendaagse architectuur

8 moderne nieuwbouwwoningen.

Afgewerkt en instapklaar

Deze nieuwe huizen worden instapklaar afgewerkt (casco zolder).

Ontdek Steenbossen

  • 8 halfopen woningen
  • 3 slaapkamers
  • Ruime zolder: 46 m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 165 m²
  • Inpandige garage
  • Grote terrassen en ruime tuin
  • Uitzicht op groen
  • Ideaal voor jonge gezinnen
  • Energiezuinig
Uitstekende

Ligging

De nieuwe wijk Steenbossen is bijzonder goed gelegen, in een rustige buurt van Puurs op een steenworp van de A12 Antwerpen-Brussel. In 20 minuten bent u met de wagen in Antwerpen, Mechelen, Brussel, Sint-Niklaas en Dendermonde. Ideaal voor pendelaars! Deze moderne huizen liggen bovendien op wandel- en fietsafstand van alle voorzieningen (winkels, apotheek, bank ...). En voor de bierliefhebbers: slechts enkele straten verder rijpt den Duvel

Klantenbegeleiding van

A tot Z

Bij de aankoop van een nieuwe woning wilt u er zeker van zijn dat u alle informatie hebt én dat uw keuze perfect overeenkomt met uw wensen. Onze interieurarchitecten ondersteunen u daarom bij élke stap met raad en daad gedurende het hele bouwproces. We gidsen u doorheen de ruwbouwfase, nodigen u uit op de werf en helpen u met het kiezen van de juiste afwerking én inrichting van uw woning. Kortom, wij staan altijd tot uw dienst!

Contact

Contacteer ons vrijblijvend op het telefoonnummer +32 (0) 3 290 90 00 voor meer informatie over het project of vul onderstaand formulier in.

Uw gegevens worden verwerkt volgens de privacy policy.